Het najaar is bijna begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor alle interieur/design beurzen en evenementen. Op Stylink.nl vind je een overzicht met de belangrijkste exhibitions. Ik zal zelf op 30 september aanwezig zijn op de Woonbeurs en dat is natuurlijk een hele spannende ervaring! Waar ik daarnaast het meest naar uitkijk is Inside Design, al moet ik zeggen dat ik vorig jaar op IJburg minder leuk vond dan in het Lloyd, en natuurlijk naar de Dutch Design Week.

Waarschijnlijk zal je van mij de komende periode veel horen over een aantal designers die zich als collectief presenteren op DDW. Jonge ontwerpers die hard aan de weg timmeren en stuk voor stuk de extra promotie hard nodig hebben. Ik hoop dat jullie dit blog en vooral ook Twitter en Pinterest in de gaten houden!

 

Hier vind je een deel van mijn fotoverslag van Dutch Design Week 2011.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *