Iedere dag zijn er vijf bekende bloggers aanwezig op de Woonbeurs. Zij zitten in speciaal door Studio IJm ontworpen en gestylde huiskamers in Design City.
Sommige bloggers zijn stylist en geven interieuradvies, anderen hebben een webshop en laten hun producten zien en er zijn er die alleen maar hun fans ontmoeten. En natuurlijk bloggen over de Woonbeurs!

 

Mijn huiskamer deel ik met mijn collega-stylist Mignon van der Bunt van Authentique Mignon. Zij zal een aantal producten uit een nieuwe lijn promoten. Ik ben ook stylist dus ik had ook advies kunnen geven. Toch heb ik voor iets anders gekozen.

 

Op de Woonbeurs promoot ik Rotterdam! Ik promoot niet het Rotterdam van Feyenoord en Koopgoot, dat kennen we allemaal wel. Ik promoot die gebieden waar de mensen zitten die Rotterdam maken wat het nu is: bruisendcreatief, jong, ondernemend en met lef. Uit deze gebieden heb ik een aantal restaurants, shops en dergelijke gevraagd mee te doen met een promo-goodiebag. De reacties waren spontaan en enthousiast met als resultaat een goed gevulde promo-goodiebag met 27 deelnemers in interieur, design, food en/of lifestyle. In de tas zit ook een kaart van Rotterdam waarop de gebieden en de deelnemers zijn aangegeven. Ben je een weekendje in Rotterdam dan is het mogelijk alle gebieden op de fiets te bereiken! Er is één maar….er zijn een beperkt aantal promo-goodiebags!

In Zwaanshals in Rotterdam Noord zit &designshop. Deze winkel wordt gerund door Elwin & Nynke van der Hoek. Zelf ontwerpers maar in hun winkel verkopen ze ook ontwerpen van diverse (jonge) designers uit binnen- en buitenland. & designshop is de eerste fysieke shop ter wereld die met hun eigen 3D printer zelf producten maakt. Deze 3D printer en hun ontwerpen demonstreren zij op de Woonbeurs.

 

 Geweldig om te zien maar nog leuker om alle ‘ins and outs’  wat betreft 3D printing te leren. Het heeft de toekomst dus al heb je vragen over toepassingen en gebruik, kom naar onze huiskamer en stel ze aan Elwin & Nynke!

Genoeg redenen om op 30 september naar de Woonbeurs in de RAI te komen! Later deze week post ik nog een programma met tijden want ook wij moeten natuurlijk de beursvloer op. Wil je zo’n geweldige
Rotterdam-promo-goodiebag? Mail mij en ik hou er één apart voor je! Bestel hier je kaarten met online korting.

ps ben je stylist of in een ander creatief beroep werkzaam en je hebt vragen over Stylink.nl ook dan ontmoet ik je graag op de Woonbeurs op 30 september.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *