Alles is geregeld, alle afspraken staan, iedereen is op de hoogte, we moeten alleen nog iets lekkers bij de koffie regelen. Natuurlijk moeten ook de Rotterdam-promo-goodie-bags gevuld worden maar dat is een kwestie van doen. Inmiddels hebben we 27 deelnemers en ik kan je zeggen, er zitten echt geweldige goodies bij. Ik wil eigenlijk niet verklappen wat er precies in de tas zit maar ik kan je wel vertellen wie er allemaal meedoen. En daar is ook nog een kleine extra (niet-Rotterdamse) verrassing bij die designlovers zeker zullen waarderen.

Nee toch, geen kilootje worst in de goodiebag!?

De deelnemers komen uit diverse gebieden verspreid over Rotterdam. Op de fiets kan je deze gebieden in twee dagen allemaal langs. Zo zie je de Rotterdammers die Rotterdam maken wat het nu is: nieuw, bruisend, creatief, jong, ondernemend. Creatieve ondernemers met lef!  En dan heb ik er nog maar 27 verzameld die meedoen in de Rotterdam-promo-goodie-bag, te weten: Eetlokaal Van de Boer, Wild Vleesch, Lucy Love Food, Contemporary Showroom, &-designshop, Elke van den Berg, Garage C, Harm van den Nieuwenhof, Branco, B&B Hemelrijck, ChezMo-i, Voorlopig, Odile Hemmen, Zigt Sieraden, Jordy’s Bakery, Depot Rotterdam, Miranda van der Waal, Very Cherry,  Sluijter&Meijer, Haring Design, MK Floral Design, IzMooiZo, Beppie Bakgraag, JumpWear, Warmoes Markt, Espressobar Posse, De Groene Passage en Foodelicious. Ik kan wel zeggen dat de mensen achter deze namen allemaal uniek zijn in wat zij doen binnen interieur, design, food en lifestyle. Nieuwsgierig geworden? Zin om een weekendje Rotterdam te boeken? Laat me weten of je komt en ik reserveer een Rotterdam-promo-goodie-bag voor je!

Bank van Moduplus, ook op de Woonbeurs aanwezig
maar te koop bij &designshop in Zwaanshals

Vanaf 12.00 uur zijn Elwin & Nynke van &designshop aanwezig. De hele middag geven zij demonstraties met hun 3D-printer. Wil je zien hoe dit precies werkt of heb je vragen over hoe jij dit in je werk of winkel zou kunnen gebruiken, kom dan ’s middags naar onze huiskamer. Deze twee ontwerpers kunnen je er alles over vertellen en mooie spullen laten zien die zij daar al mee gemaakt hebben. En nog beter: je staat er met je neus bovenop!

 Het programma in onze huiskamer ziet er dus als volgt uit:

– 10.00 tot 17.00 uur is onze huiskamer open voor visite. Wij staan in Design City in kleurige gehoekte tenten. Mignon neemt onder andere artikelen mee van de
                                                 nieuwe collecties van Design fuers Heim,  Cindysign en Numero74. Dit is je kans om deze supergave items als één van de eerste live te zien!

– 10.00 tot 12.00 uur Monique (aka Tante Kee) rent over de beurs met haar camera om allerlei moois vast te leggen en leuke mensen te spreken.
 

– 12.00 tot 17.00 uur Monique speelt gastvrouw in onze gezellige huiskamer, deelt Rotterdam-promo-goodie-bags uit en tweet er op los.
                                                 &designshop geeft demonstraties met hun 3D-printer en heeft misschien ook nog wel een hele leuke beursaanbieding!?!

Wij hopen je aanstaande zondag te ontmoeten!

 

2 thoughts on “Meet the Blogger programma op 30 september!

    1. Dat is wel jammer Liesbeth! Wij zijn op zondag ingedeeld in de huiskamertjes in Design City en zijn de andere dagen helaas niet aanwezig. Op donderdag zijn Sandra Tirrito van http://www.goedinstijl.nl,
      Sandra Meier van , Christine Stevense van http://www.houseofc.nl, Elvera van elv-s.blogspot.nl en Ilaria Chiaratti van http://www.idainteriorlifestyle.com aanwezig in de kamertjes/tenten. Op Woonbeurs vind je de lijst met bloggers die op de verschillende dagen daar plaatsnemen. Veel plezier in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *