De eenvoudigste en goedkoopste manier om je kamer van sfeer en kleur te veranderen is door het gebruik van kaarsen. Door op meerdere plaatsen in je kamer enkele of groepjes kaarsen te plaatsen in een frisse, contrasterende of juist sobere kleur heb je in een handomdraai een nieuwe hippe sfeer. Je hoeft dus niet je hele kamer om te gooien, nieuwe dure stoffen te kopen en al ben je ze zat, brand je ze op en neem je gewoon weer een nieuwe sfeer. Ook handig om uit te vinden of je een bepaalde kleur wel mooi vind in je interieur.

Het is ook altijd fijn als winkels met je meedenken. Wat vind je van deze nieuwe kleuren van de Hema? Durf je het aan?

Voor degene die nog meer kleur willen mixen is er natuurlijk masking tape. Vergeet je het niet te verwijderen als de kaars half is opgebrand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *