Plat gezegd koop je bij Curated een cadeautje-voor-jezelf-maar-je-weet-niet-wat-je-krijgt-abonnement. Voor 25 euro krijg je per kwartaal iets thuisgestuurd. Dat is niet zomaar iets, het is een item speciaal uitgekozen door één van de ‘scherpste’ bloggers van Nederland (de curatoren). Zoals Curated zelf zegt.

Vorig jaar heb ik de start van Curated wel meegekregen en ik vond het direct al een origineel vernieuwend concept maar toch deed ik er niets mee. Tot deze maand. Ik vind dat ik zelf vaker een cadeautje verdien en omdat ik dat voor mezelf nog wel eens vergeet te kopen, heb ik een abonnement genomen. Een abonnement op een speciaal gekozen item van mijn favoriete curator.

Je kunt kiezen uit  negen curatoren waaronder bijvoorbeeld Mette de Velde (Strawberry Earth), Boris van Veldhuijzen van Zanten (Bomega) of Marjan Ippel (Talkin’ Food). Je kan ook kiezen voor een ‘random curator’ waarbij je Curated laat kiezen uit de curatoren. Een nog grotere verrassing dus.

En daar houden we van, verrassingen. Ik was dan ook blij verrast een pakje in de post te vinden met als afzender Curated. Kijk nou wat er in zat!

 

 

 

 

 

 

Is dat leuk of niet? Ik ben nu al helemaal blij, laat staan als ik straks iedere drie maanden een super leuk, interessant of mooi product thuisgestuurd krijg. Ben je nieuwsgierig naar welke curator ik heb gekozen? Hou dit blog in de gaten, volgende maand is het zover. Ik kan niet wachten!

 

Thanks Curated!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *