Ook 2012 was voor mij persoonlijk weer een heftig jaar. Een jaar waarin de tegenstrijdigheid van het leven maar al te duidelijk was. Afscheid nemen en het ontmoeten van nieuwe mensen staat met stip bovenaan. Afscheid weegt dubbel zo zwaar wanneer het gaat om veel te jonge mensen en zeker als er het er vier zijn, binnen nog geen half jaar. De impact is bij ieder afscheid anders maar dat het bij veel mensen een diepe indruk heeft achtergelaten is zeker. En nu nog steeds… Ik merk het aan iedereen die ik er over spreek.

Tegenover het afscheid staat het ontmoeten van nieuwe mensen. En wat waren het er veel dit jaar! Geweldig leuke, gezellige en creatieve mensen. Waaronder een team stylistes die met weinig middelen een geweldige dag neerzette bij Sanoma in Hoofddorp. Het bij elkaar brengen van goodies van de Rotterdamse Promo Goodiebag voor de Woonbeurs bracht mij een reeks toffe mensen met allemaal Rotterdam in hun hart. Ook op de Woonbeurs ontmoette ik veel mensen, allemaal gelijkgestemden met passie voor interieur en design. Natuurlijk vergeet ik Nynke en Elwin van &designshop niet, wat een toffe dag hebben we gehad!

Eerder dit jaar besloten Paulien (vriendin/stylist) en ik te lunchen bij Eetlokaal van den Boer. De ontmoeting met Sander en zijn team boerenjongens en -meisjes bracht een berg energie en is één van mijn favoriete nieuwe ontmoetingen. Het resulteerde in een guerillastyle-event voor Food Revolution Day waarbij we samen met Paul van Wild Vleesch een supertoffe buzz creëerden die het hele jaar door bleef zoemen en ook in 2013 weer de kop op zal steken. Daarnaast was de Dutch Design Week een echt hoogtepunt met zoveel getalenteerde designers (met oa de supertoffe previews van Door 22, Elke van den Berg en Studio Erik Stehmann) die gezorgd hebben voor nieuwe ideeën. Zo zijn er nog veel meer mensen te noemen want ook mijn werkzaamheden voor Stylink.nl bracht een lading aan leuke nieuwe contacten.

Gelukkig zijn er nog steeds heel veel mensen die in 2012 in mijn kring gebleven zijn en is contact met oude vrienden hersteld, waar ik heel dankbaar voor ben. We hebben leuke dingen gedaan, gezellige dagen gehad of op één of andere manier super leuk contact gehad. Voor 2013 staan er een aantal onwijs toffe dingen op de planning met hele lieve professionals. Hopelijk krijgen we het allemaal voor elkaar.

Ik hoop in ieder geval jullie allemaal weer tegen te komen in 2013 en wens jullie alle geluk en gezondheid toe!

 

New-year-2013

 

 

collage met beeld van Marian Bijlenga Memory Book Weisses Rauschen en Exit Magazine

 

4 thoughts on “Exit 2012, welcome 2013!

 1. Lieve Mo,
  Ik tel me bij de laatst genoemde groep.:)
  En het was fijn weer in contact te zijn,en zelfs de moeilijke dingen samen gedaan te hebben geeft aan dat t echt is.
  Ik heb je een tijd gemist,maar ben blij dat t terug is.
  Een gevoel dat blijft!!!
  Bedankt en dat er veel films gekeken mogen worden in 2013.
  (en laat alle ellende nu eens over zijn…)
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *