Hij wilde een karpet ontwerpen en kwam uit bij maskers. Het unieke ambachtswerk en de ontwikkeling van het ontwerp zijn de punten die voor de internationale jury van de Dutch Design Awards 2013 leidend waren en hem de titel ‘Best Autonomous Design’ opleverde. ‘Masks’ van Studio Bertjan Pot maakt vanaf begin Maart deel uit van de tentoonstelling ‘Hand Made: Long Live Crafts’ in Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam.

He intended to design a carpet which led him to a complete new design. The unique craftmanship and the development of the design were leading for the international jury of the Dutch Design Awards 2013 to award him ‘Best Autonomous Design’. ‘Masks’ by Studio Bertjan Pot will be part of the upcoming exhibition ‘Hand Made: Long Live Crafts’ at Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam.

 

Up-Close-BertJan-Pot-DDW2012

 

Up-Close-BertJan-Pot-DDW2012-3

 

Up-Close-BertJan-Pot-DDW2012-2

 

 

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *