Soms kom je op Pinterest, tussen al die duizenden beelden, een foto tegen waarvan je gelijk de combinatie met een ander beeld ziet. Je oog trekt naar dat ene beeld en je weet dat je een paar gevonden hebt. Ze zijn als een niet-identieke tweeling. Ze hoeven niet eens op dezelfde pagina te staan. Als je het ziet, weet je direct dat ze eigenlijk samen horen.

Sometimes when you are on Pinterest you will find instant combinations between images. In the thousands of images out there your eye get stuck on the one photo and you know you’ve hit a pair. It is like if they are fraternal twins. The images don’t even have to be on the same page. When you see it you know that they belong.

 

Teat-versus-beak

 

photo’s pinned on Pinterest from houseandhol.com
Photo teat by Ralph Gibson

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *