‘Soms kom je op Pinterest, tussen al die duizenden beelden, een foto tegen waarvan je gelijk de combinatie met een ander beeld ziet. Je oog trekt naar dat ene beeld en je weet dat je een paar gevonden hebt. Ze zijn als een niet-identieke tweeling. Als je het ziet, weet je direct dat ze eigenlijk samen horen.’

‘Sometimes when you are on Pinterest you will find instant combinations between images. In the thousands of images out there your eye get stuck on the one photo and you know you’ve hit a pair. It is like if they are fraternal twins.  When you see it, you know that they belong.’

 

brown-bed-outdoor

 

Photo left from Sharyn Cairns via OutdoorsIndoors on Tumblr. Photo right via the Shiny Squirrel.

 

 

 

photo sharyn cairns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *