In 2008 besloot ik qua werk een andere richting op te gaan en ging op zoek naar een opleiding. Op internet was er toen der tijd niet veel informatie te vinden maar ik vond wel één website over styling. De site was pas een paar maanden in de lucht en nog niet alom bekend. Ik besloot een email te sturen met de vraag hoe ik de gevonden opleidingen moest beoordelen om een keuze te maken.

Vijf jaar later en een diploma rijker deelde ik mijn ervaringen

De website was Stylink.nl en zoals je wellicht weet ben ik blijven plakken en inmiddels redacteur design. Het begon allemaal met die ene oproep voor tips.

Artemis-Opdracht-Trends

Back in 2008 I decided to make a career change and I was looking for a study to support this. There wasn’t much info available on the internet back then but I did came across a website about styling. The site had just been launched a couple months before and didn’t had that broad a reach yet. I decided to send them an email asking them how to choose the right course.

After five years I graduated and shared my experience.

This website was Stylink.nl and as you know I stuck around there and became an editor. It all started with the one appeal for tips. (in Dutch)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *