Een paar weken geleden heb ik een hele leuke stylingsproductie voor Amazona Krijtverf & Kalkwas mogen doen. Bij krijtverf wordt vaak gedacht aan de Brocante- en Doe-het-Zelf-stijl maar ook in andere interieurstijlen geeft de verf een super resultaat. Dat was dan ook het uitgangspunt van de productie, het presenteren van verschillende stijlen en kleurcombinaties.

sm-Amazona-studioStylink-MoniqueTielemanStyling & photography by me!

De krijtverf van Amazona bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en dus volledig biologisch afbreekbaar. Voor mijn  productie heb ik gekozen voor de kleuren Rose, Black Pearl, Citron en Off White.

sm-StylinkStudio Monique Tieleman Amazona-shoot-9

De verf is heel makkelijk met een kwast te verwerken en dekt goed. Alleen bij een echt donkere ondergrond is het soms nodig een tweede laag aan te brengen. Als basis voor de muur heb ik Rose met Black Pearl gebruikt. Het roze geeft een mooie zachte gloed en bij het donkere grijs steken andere kleuren mooi af. Vooral de combinatie met trendkleur geel geeft een frisse en moderne uitstraling.

sm-StylinkStudio Monique Tieleman Amazona-shoot-3De kleine vilten vaasjes zijn van MK Floral Design, Waterkan en kopje ‘Insect’ zijn van ontwerpster Elke van den Berg via MK Floral Design

De krijtverf kan op allerlei oppervlakten worden gebruikt. Zo heb ik het gebruikt op de muur en kast maar ook op de schildersdoeken. Zo kan je op een eenvoudige manier dezelfde kleuren ergens anders in je interieur terug laten komen en één geheel  creëren zonder direct een hele muur te hoeven verven.

sm-StylinkStudio Monique Tieleman Amazona-shoot-7

Deze productie voor Amazona is gemaakt in opdracht van StylinkStudio, een nieuw initiatief van Stylink.nl. Een tweede productie, in een heel andere stijl, is gemaakt door Anuschka Odau van HipaHolic. Kijk welke combinatie zij heeft gemaakt!

Hebben wij je op ideeën gebracht en ga je ook gelijk aan de slag? Verf bestellen kan via de webshop van Amazona of kijk in de lijst met verkoopadressen.

Wil je meer weten over Stylink Studio? Heb je misschien ook een opdracht waarbij je meerdere professionals tegelijk wilt inzetten? Kijk dan op de website of neem contact op met Anna of Floor Borsboom.

Misschien heb je wel een vraag aan mij? Dan hoor ik je graag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *